Flygresor till Malta

När du har bestämt dig för att resa till Malta är det dags att boka en flygresa. Kanske hade du redan bestämt dig innan du besökte Maltaresor.com, men förhoppningsvis har vi med den här sidan påverkat ditt beslut i viss grad att resa till Malta.

Vi förespråkar att du såklart ska boka dina flygbiljetter direkt på nätet eftersom det är dest effektivaste sättet att snabbt söka igenom de olika flygbolagens biljettpriser och säkerställa att du hittar de billigaste flygresorna till Malta. Självklart går det, precis som innan internet, att fortfarande boka flygresor via traditionella resebyråer. Det kan i vissa fall fakiskt vara att föredra när det är viktigt med personlig service eller när du inte har tid att söka och boka flygresor själv, även om det inte alls tar särskilt lång tid. Men det kan absolut vara bekvämt att bara ringa till reseagenten.

Från Sverige finns det allt fler flygbolag som erbjuder linjer till Malta. Två av dessa är SAS som flyger från Stockholm Arlanda och Ryanair som flyger från Stockholm-Skavsta utanför Nyköping.

På Malta landar du strax utanför huvudstaden Valletta på Malta International Airport. Härifrån tar du dig snabbt med en taxi eller de gamla originella bussarna som är Maltas lokaltrafik, att åka dessa bussar är ett måste när du är på Malta.

This entry was posted in Mer om Malta. Bookmark the permalink.

Comments are closed.