Billig fritidshusförsäkring på Malta

Billig fritidshusförsäkring på Malta
Om du har eller tänkt skaffa ett fritidshus eller semesterboende på Malta, så ska du vara väl förberedd på att försäkringssystemet ser annorlunda ut på Malta i jämförelse med det vi har i Sverige. Det är möjligt att du via billig-fritidshusförsäkring.sekan teckna någon slags försäkring som gäller även utanför Sveriges gränser, men för ett heltäckande skydd behöver du kontakta försäkringsbolagen på Malta.
Om byråkratin i Sverige är krånglig så är den inte en bråkdel så krånglig som den du återfinner i Malta. Det bästa är om du har möjlighet att åka till Malta och ta in på hotell malta och på plats tala med en fastighetsmäklare och en försäkringsjurist som kan förklara för dig vilka regler som gäller.
Malteserna är oerhört hjälpsamma och vänliga och i och med det bostadsöverskott som råder på ön blir malteserna lyckliga som få om du väljer att hyra eller köpa ett fritidshus i landet. Se bara till att öva din engelska innan och kolla upp vilka ord som kan vara bra att kunna beträffande försäkringar, kostnader och avtal. Känner du dig osäker på din engelska kan du vända dig till mäklare på ön med svenskt ursprung eller kontakta svenskar som bor där och fråga om deras hjälp.

This entry was posted in Mer om Malta. Bookmark the permalink.

Comments are closed.